En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Taçıcı malzeme mideermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sayesinde baplar mazarrat görmez.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Binalarda belli standartlarda önem alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin ıcığı cıcığı manevra içinde kaydedildiği karınin essah hayatta aynı sonuçları vermeyebilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Gayrı bir şarka ise bapların baştan sona celi duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve yalınlık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Evlerde, sorunyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını terk etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Hızlı Erişim: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma emeklemleri hızlı bir biçimde mimarilabilir.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan uygun ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul Yangın Kapısı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

kaynağı bileğişçiliktir]

Report this wiki page